Mercuri International ulkoisti IT-palvelut Vetonaulaan

Maailman suurin myynnin kasvattaja Mercuri International Oy ratkaisee IT-tarpeensa Vetonaulan modernilla IT-ulkoistuksella. Yhteistyön tavoitteena on tuottaa Mercurin ammattilaisille tehokkaat digitaaliset työkalut korkeatasoisella käyttötuella.

Mercurille tuotettavaan palvelukokonaisuuteen sisältyy laajat pilvipalvelut, joita täydennetään Vetonaulan konesalin virtuaalipalvelimilla. Mercurilaisille palvelu toteutuu yhtenä helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Palveluun sisältyy myös tietokoneiden tietoturva- ja ylläpitopalvelu sekä käyttötuki Mercurin kaikille työntekijöille.

Mercuri päätyi valitsemaan Vetonaulan ulkoisen kilpailutuskonsultin järjestämän tarjouskilpailun tuloksena.

MERCURI INTERNATIONAL

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvattaja.

”Intohimomme on myynti. Tämän saman intohimon istutamme muutosohjelmillamme asiakkaidemme päivittäiseen työhön. Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään. Näytämme suuntaa ja käytämme parhaaksi todennettuja menetelmiä tässä ydintehtävässämme.”

Lue lisää: www.mercuri.fi