Niilo Sulonen aloittaa Junior IT-managerina Customer success & sales tiimissä

Vetonaulan palvelumallissa IT-managerin rooli on erittäin tärkeä. Asiakkaalle nimetty IT-manageri vastaa oikean palvelukokonaisuuden muodostamisesta asiakkaan tarpeisiin, sekä valvoo palvelun toteutumista ja jatkuvaa kehitystä. IT-manageri on asiakkaan luottohenkilö, konsultoi ja auttaa arjessa.

Junior IT-managerin roolissa kehitytään IT-manageriksi tehden samoja tehtäviä, mutta aluksi kokeneemman managerin työparina.

Niilo Sulonen lähtee tehtävään erinomaisella taustalla, hallussa on arvokasta käytännön osaamista IT-asiantuntijan tehtävistä ja esimerkiksi Microsoft teknologioista. Aiempia työnantajia Niilolla ovat olleet esim. Visma ja Iivari IT. Koulutukseltaan Niilo on IT-tradenomi AMK ja koulutuksen ja työkokemuksen kautta asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen on luontevaa.

Niilo on jo ensimetreillään osoittanut olevansa luotettava tiimipelaaja, varustettu erinomaisella ongelmanratkaisukyvyllä ja arvokas apu asiakkaidensa IT:n jatkuvassa kehityksessä.

Tietotekniikkaa ei saa Niilosta pois vapaa-ajallakaan, jossa IT on mukana mm. videopelien muodossa. Harrastuksiin kuuluvalla kuntosalilla hän on ehkä irti tekniikasta, vai onkohan sielläkin älylaite taskussa?

Vetonaulan tiimi on erittäin iloinen saadessaan Niilon mukaan jengiin!