Pilvimyytti: Tietokoneen käyttöönotto vie aikaa ja on kallista

Samu Ahjolinna kertoo pilvimyytinmurtajien ensimmäisessä jaksossa, kuinka säästät aikaa ja rahaa ottamalla käyttöön Vetonaulan uuden laitepalvelun ja Microsoft Autopilotin. Yleinen myytti on, että työaseman asennus maksaa rahaa, kestää päiviä ja vaatii IT-tukea paikan päälle. Me mursimme tämän!

Pilvimyytti: Tietoturva heikentää käyttökokemusta

Pilvimyyntinmurtajissa IT-manageri Juho Maunu murtaa myyytin, jonka mukaan tietoturvan lisääminen heikentää käyttökokemusta. Katso miten palveluiden käyttö helpottuu hyödyntämällä Microsoftin tietoturvatuotteita, kuten Windows Hello, Bitlocker ja Defender for Office 365!

Murramme sinun pilvimyyttisi!

Varaa aika pilvimyytinmurtajien kanssa, niin kuulet miten Autopilot sopii juuri teidän yritykselle. Voit myös pyytää meiltä ilmaisen pilven tietoturvakartoituksen.

"One-Click" tilaa esivalituista tuotteista

Verkkokauppamme etusivulta löydät suosittelemamme ja yhdessä IT-tiiminne kanssa valitut koneet. Tilaus tapahtuu yhdellä painalluksella ja tilaus käynnistää automaattisen toimitusprosessin ja ennalta määritellyt hyväksymiskäytännöt. Halutessasi voit tilatessa valita koneen tarkan toimituspäivän.

"Zero-touch" uusi laite asennetaan käyttöösi

Uusi laite toimitetaan päivässä. Virran kytkennän jälkeen asennamme koneen automaattisesti, apunamme Microsoft Intune ja Windows Autopilot. Kone on täysin valmis käyttöön sisältäen kaikki tarvittavat ohjelmistot ja asetukset, kuten SharePoint-kirjastot, verkkolevyt ja tulostimet.

Käytössäsi aina toimiva laite

Huolehdimme siitä, että laitteesi on aina kunnossa. Paraskin tekniikka pettää joskus ja silloin onsite-huolto käy korjaamassa laitteen toimistollanne. Kirjautumalla varalaitteelle, asennamme siihen kaikki ohjelmistosi hetkessä ja työntekosi jatkuu keskeytyksettä.

Siirrä laite uudelle käyttäjälle

Voit siirtää laitteen uudelle käyttäjälle yhdellä painalluksella. Kone tyhjennetään ja sen uudelleenasennus kestää vain tunnin ja asennamme automaattisesti kaikki tarvittavat ohjelmistot ja asetukset koneelle. Kone on täysin valmis uudelle käyttäjälle.

Älykäs käyttöomaisuuden hallinta

Älykkään ja reaaliaikaisen IT-omaisuuden hallintajärjestelmämme avulla tiedät aina missä laitteesi ovat. Portaalistamme näet laitteiden tekniset tiedot, tietoturvan tilan sekä takuu- ja rahoitustilanteen. Automaattinen IT Asset Management säästää merkittävästi aikaa vikatilanteiden hoidossa ja omaisuuden hallinnassa.

Ympäristöystävällinen ja tietoturvallinen kierrätys

Laitteen elinkaaren päätyttyä voit palauttaa vanhan laitteen veloituksetta uuden laitteen pakkauksessa. Laite kierrätetään ja kiintolevyt tyhjennetään tai murskataan mekaanisesti.

Let's go! Soita meille 097 288 585

Ota yhteys Vetonaulan pilvimyytinmurtajiin!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sujuvaa ja turvallista työskentelyä HP-laitteilla

Työntekijät odottavat voivansa työskennellä turvallisesti mistä tahansa ja milloin tahansa. HP Elite 800-sarjan koneet sopivat ihanteellisesti liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän, tietoturvallisen ja luokkansa parhaan yrityskannettavan. HP Elite -sarjan koneissa on Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä, ja laitteet mahdollistavat työntekijöillesi saumattoman työskentelyn kaikissa olosuhteissa.