Moderni it-ulkoistus on digitaalinen ohituskaista

IT-alan kehitysvauhtiin on vaikea vastata yksin. Tietoturvallinen, sujuva ja tehokas hybridityö on tullut jäädäkseen. Digitaalisen murroksen keskellä tietotekniikan käyttökokemus ja palveluiden sujuvuus tietoturvallisesti nousevat tärkeään rooliin. Asioita halutaan tehdä helposti, nopeasti ja joustavasti mistä ja milloin vain.

IT:n tulee joustaa ja pysyä vauhdissa mukana, mieluiten etunenässä. Yhden henkilön tai pienen IT-tiimin on vaikea pysytellä ajan tasalla kaikesta uudesta; laitevaatimuksista, tietoturvasta, pilvipalveluista, automatisoinnista, itsepalvelun kehittämisestä ja liiketoiminnan vaatimusten toteuttamisesta.

Onnistunut IT:n digitalisoiminen ja hybridityön mahdollistaminen aiheuttaa toki myös kuluja. Kulujen pitäminen kurissa murroksen keskellä on haastavaa, varsinkin jos tulee investointihuteja.

Meidän ydinosaamistamme on IT-ulkoistus ja jaamme sen mielellämme kanssanne.

Muutama hyvä syy ulkoistaa IT

Oma IT-manageri
Saat nimetyn oman IT-managerin, joka huolehtii ja auttaa sinua eteenpäin kaikissa IT-asioissa.
IT-manageri varmistaa myös, että käytössänne on aina oikeat työkalut ja ajantasainen dokumentaatio, kehityssuunnitelma ja IT-budjetti.

Nopea apu samasta numerosta
Saat kokonaisvaltaisen IT-tuen samasta numerosta. Palveluun sisältyy rajoittamaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä neuvontapalvelu suomeksi ja englanniksi. Ei enää turhaa odottamista linjoilla. Puheluihin vastataan keskimäärin alle 15 sekunnissa. Rajoituksetonta puhelintukea voi käyttää koko henkilöstö.

Turvaamme tietosi
Voit nukkua yösi rauhassa. Valvomme puolestasi ja huolehdimme, että työasemien, palvelimien ja yrityksen käyttämien pilvipalveluiden, esim. Microsoft 365 tietoturva on ajan tasalla. Lisäksi päivitämme kaikki yleisimmät ohjelmistot.

Toimivat laitteet nopeasti
Tilaus hoituu yhdellä napin painalluksella ja saat toimivat laitteet nopeasti ja helposti. Toimitamme laitteet jopa yhdessä päivässä ja virrankytkennän jälkeen käytössäsi on täysin käyttövalmis kone. Valittu laite asennetaan käyttäjän profiilin mukaisesti valmiiksi käyttöoikeuksia myöden, jolloin käyttäjän tehtäväksi jää vain avata kansi ja nauttia työstä! Hoidamme koko IT-laitteiden elinkaaripalvelun aina laitevalinnoista ympäristöystävälliseen kierrätykseen.

Hyödynnä tietosi
Dataa kertyy valtavasti ja se kannattaa valjastaa hyötykäyttöön. Datan älykäs käyttäminen auttaa tekemään viisaita liiketoimintapäätöksiä. Saat apua vaikkapa datan visualisointiin, automatisointiin tai työnkulkuihin. Kun tietoa kerätään ja säilytetään oikein, sen hyödyntäminen on helppoa. Kerro meille tarpeesi niin me autamme!

Hallitse IT:n kustannuksia
IT:n kuukausikustannus on helppo budjetoida eikä yllätyskuluja tule. Tiedät mitä maksat palvelusta, laitteista ja ohjelmista. Digitaalisesti allekirjoitettava palvelusopimus on selkeä ja sovittu hinta pitää aina. Tilausmallinen palvelu on voimassa toistaiseksi, joten pitkiä sopimusaikoja ei vaadita. Palvelumalli ja tuen laajuus on joustavasti räätälöitävissä yrityksen toiveiden mukaisesti, etkä maksa turhasta.

Yhteistyöllä ohituskaistalle

Aito yhteistyö perustuu avoimuuteen. Pidämme puoltasi IT-asioissa, ja aloitamme sen jo suunnitteluvaiheessa. Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen luottokumppanisi. Yhteinen tavoitteemme on varmatoiminen IT, joka on aidosti hyödyksi ja tarjoaa ohituskaistan tavoitteidenne saavuttamiseen.

Kiinnostuitko aiheesta? Lue lisää aiheesta täältä.