Kytke virta, käynnistä ja valitse kieliasetukset

Laita ensin uusi tietokoneesi lataukseen ja käynnistä se. Asennus alkaa automaattisesti. Valitse seuraavaksi haluamasi kieli (suositus suomi, ruotsi tai englanti) sekä käyttömaaksi ja näppäinasetteluksi Suomi.

Liitä tietokoneesi verkkoon

Asennusta varten tarvitsemme internetyhteyden. Voit käyttää joko langatonta tai langallista verkkoa. Et tarvitse yrityksesi langattoman verkon salasanaa, sillä asennamme sen sinulle kohta. Asennusta varten käytettävä verkko voi olla esimerkiksi yrityksesi vierasverkko, kotiverkko tai voit jakaa yhteyden matkapuhelimella.

Kirjaudu työtilille yrityksesi tunnuksilla

Kirjaudu tietokoneeseen omalla yrityksesi sähköpostiosoitteella ja sen salasanalla. Sähköpostiosoite on useimmiten muotoa etunimi.sukunimi@yrityksesi.fi. Salasana on sama, jolla olet kirjautunut sähköpostiisi aiemmin. Ota yhteyttä helpdeskiin, mikäli salasana ei ole tiedossasi ja tarvitset uuden salasanan. Huom. varmista, että käytät ”Työ- tai koulutiliä”.

Määritä helppo ja turvallinen kirjautuminen

Kukaan ei pidä salasanoista, joten ota käyttöön Windows Hello! Käytä PIN-koodin lisäksi sormenjälkeä tai kasvojentunnistusta, mikä vain sopii sinulle parhaiten! Mikäli käytät tiliäsi ensimmäistä kertaa, määritä vielä turvaksesi kaksivaiheinen kirjautuminen aukeavan ohjeen mukaisesti.

Odota hetki, asenamme tietokoneen sinulle

Kiitos avustasi, asennamme nyt laitteen käyttöösi. Voit käyttää konettasi, mutta asennamme vielä tärkeimmät työssäsi tarvitsemat ohjelmistot sekä asetukset, kuten tulostimet ja yhteiset kansiot. Maltathan hetken! Tähän voi mennä viidestä minuutista kahteen tuntiin, riippuen asennettavien ohjelmien määrästä ja internetyhteytesi nopeudesta.

Viimeistele asennus avaamalla Outlook ja kirjautumalla Officeen

Pidä tietokone yhdistettynä internettiin, jotta kaikki ohjelmat kerkeävät asentua koneellesi. Viimeistele asennus avaamalla Outlook ja Onedrive, kirjaudu ja seuraa ohjeita! Muista kirjaudu myös muihin Office-sovelluksiin omalla työsähköpostillasi. Testaa, että kaikki toimii ja hyväksi tarvittaessa päivitysten asentaminen. Onnittelut, kaikki on nyt valmista!

Haasteita? Jäikö jotain asentumatta? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

097 288 588  (pvm/mpm)
Avoinna arkisin klo 8:00-17:00

Lataa etätukiohjelmisto

 

Näin asioit kanssamme

Ota meihin yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Yhteydenotosta aukeaa tukipyyntö, eli tiketti ja saat sähköpostiisi tikettinumeron.

Lataa etätukiohjelma yllä olevasta painikkeesta asiantuntijamme pyynnöstä ja suorita ohjelma koneellasi. Tämän jälkeen asiantuntija voi suorittaa huoltotoimenpiteet koneellasi.

 

Helppoa yhteydenpitoa

Asiakkaanamme yhteydenpito kaikissa IT-asioissa on helppoa, käytössä on aina yksi helpdesk, osaavan tukitiimin apu sekä asiakaskohtaisesti määritellyt ITIL-pohjaiset työnkulut ja käytännöt. Helpdeskimme rajoitukseton käyttö sisältyy aina palvelun hintaan!

 

Tukea kellon ympäri 24/7

Ymmärrämme, että liiketoimintanne tulee olla käynnissä aina. Tarjoamme lisäpalveluna ympärivuorokautisen tukipalvelun, joka palvelee vuoden jokaisena päivänä. Palvelu soveltuu hyvin myös eri aikavyöhykkeillä toimiville asiakkaillemme.

Contact information

+358 97 288 588
Open on weekdays at 8am – 5pm (EET)

Download remote app

 

Contacting our customer service

Please contact us by phone or email. The contact will open a support request and you will receive a ticket id in your email.

Download the remote support app from the button above at the request of our expert and run the program on your computer. Thereafter, an expert can carry out maintenance on your machine.

 

Easy communication

Our customers have easy communication to all IT matters, one helpdesk, a dedicated support team, and customized ITIL-based workflows and practices. The unlimited use of our helpdesk is always included in the service price!

 

a 24/7 support available

We understand that your business should always be running. As an additional service, we offer a 24/7 support service. The service is also well suited for our customers operating in different time zones.