Kuka on paras manageri, Peppi, Kloppo, Tuhheli vai Rive?

Paras on Vetonaulan IT-manageri, joka huolehtii siitä, että yrityksen pelikirja on kunnossa ja sitä toteutetaan kentällä. Kun uusia tilanteita tulee eteen, IT-manageri selvittää parhaat vaihtoehdot ja hoitaa toteutuksen IT-tiimin avulla.

Jalkapallomanageri pitää huolta joukkueen menestyksestä. Kehittää pelitapaa ja pitää yllä osaamisresurssia menestyksen saavuttamiseksi. Pitää huolta että joukkueen pelaajat ovat oikeita rooleissaan, tekevät kykyjään vastaavia tehtäviä ja osaavat toimia joukkueena.

Kaikkea tätä tekee myös IT-manageri. IT-manageri auttaa valitsemaan yritykselle parhaan mahdollisen työkalupakin, ja pitää huolta sen toiminnasta yritykselle nimetyn IT-tiimin toteuttamana. IT-managerin avulla yrityksen IT kehittyy ja tuotto mitataan säästetyssä ajassa ja viivan alla. Lue alta lisää mitä kaikkea IT-manageri puolestanne tekee tai ota heti yhteyttä niin aloitetaan keskustelu.

Mitä tekemistä IT:llä on jalkapallon kanssa?

Katso videolta, miten Huuhkajat hyödyntävät tietotekniikkaa valmennuksessa. Päävalmentaja Markku Kanerva ja videoanalyytikko Henri Lehto kertovat videovalmennuksen tärkeydestä pelaajille. Lisäksi Palloliiton IT-päällikkö Jan Lodenius kertoo mitä tekemistä IT:llä on jalkapallon kanssa.

Palloliiton kumppanina

Vetonaula toimii suomalaisen urheilun tukijana Suomen Palloliiton yhteistyökumppanina. Jopa 500 000 suomalaista on viikoittain tekemisissä jalkapallon kanssa, peli-ilosta nauttimassa, ja tulevaa menestystä rakentamassa. Tulemme näkymään tutusti Huuhkajien, Helmareiden ja nuorten maajoukkueiden ottelutapahtumissa.

Varaa aika ilmaiseen demoon

Sparraamme ja autamme kaikissa IT-asioissa. Varaa tästä sinulle sopiva ajankohta Teams-palaveriin Samu Ahjolinnan kanssa. Kysy esimerkiksi Microsoft-pilven kehittämisestä, migraatiosta, palveluiden käyttöönotoista, laitehankinnoista tai IT-ulkoistuksista.

Kysy lisää IT-managerilta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa IT-vinkit sähköpostiisi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.