Tietotekniikka jalkapallossa

Katso videolta, miten Huuhkajat hyödyntävät tietotekniikkaa valmennuksessa. Päävalmentaja Markku Kanerva ja videoanalyytikko Henri Lehto kertovat videovalmennuksen tärkeydestä pelaajille. Lisäksi Palloliiton IT-päällikkö Jan Lodenius kertoo mitä tekemistä IT:llä on jalkapallon kanssa.

Varaa aika ilmaiseen demoon

Sparraamme ja autamme kaikissa IT-asioissa. Varaa tästä sinulle sopiva ajankohta Teams-palaveriin Samu Ahjolinnan kanssa. Kysy esimerkiksi Microsoft-pilven kehittämisestä, migraatiosta, palveluiden käyttöönotoista, laitehankinnoista tai IT-ulkoistuksista.


Kysy lisää IT-managerilta

Vetonaula Palloliiton yhteistyökumppanina

Vetonaula toimii suomalaisen urheilun tukijana Suomen Palloliiton yhteistyökumppanina. Jopa 500 000 suomalaista on viikoittain tekemisissä jalkapallon kanssa, peli-ilosta nauttimassa, ja tulevaa menestystä rakentamassa. Tulemme näkymään tutusti Huuhkajien, Helmareiden ja nuorten maajoukkueiden ottelutapahtumissa.

HP Dragonfly toimii pelikentällä ja toimistolla

Palloliitto käyttää Vetonaulan modernia All Cloud -palvelua, joka tarjoaa aina parhaan käyttökokemuksen ja tyytyväisimmän työntekijän. Microsoft 365 -palveluiden ja Microsoft Azuren monipuolisia pilvipalveluita käytetään kestävillä ja laadukkailla HP EliteBook kannettavilla, joiden toiminnasta ja tukipalveluista vastaa Vetonaulan oma helpdesk.

Tilaa IT-vinkit sähköpostiisi