Erinoinomainen IT ja kahvi syntyvät parhailla työkaluilla laadukkaista raaka-aineista

JOBmealin monipuolisesta ja toimintavarmasta kahviautomaattivalikoimasta löydät taukohetkeenne sopivat automaatit. Mukaan laadukkaat raaka-aineet ja tuotteet, sekä JOBmealin loistava palvelu ja teillä on onnistunut taukohetki sekä työpaikoilla että julkisissa tiloissa.

Asiakastyytyväisyys on aina keskiössä

Tärkein tehtävämme on tehdä asiakkaistamme parempia työssään. Ei riitä, että IT-palvelut, järjestelmät ja laitteet toimivat aina luotettavasti, vaan haluamme tarjota kaikissa tilanteissa parhaan asiakaskokemuksen.

”JOBmealin henkilökunta on erittäin tyytyväinen Vetonaulan helpdeskin nopeaan ja asiantuntevaan palveluun” toteaa kuvassa Spengler Custom Line papukahviautomaatin ääressä JOBmealin toimitusjohtaja Perttu Laitsaari.

JOBmealin noin 150 työntekijällä on käyttössään Vetonaulan helpdesk-palvelu, joka auttaa kaikissa IT-asioissa yhden luukun periaatteella. Henkilökunnan ei tarvitse koskaan tietää etukäteen, mihin olla yhteydessä, vaan Vetonaulan tuki selvittää tilanteen ja ohjaa palvelupyynnön tarvittaessa eteenpäin.

Yhteydenpito tapahtuu puhelimella, sähköpostilla, palveluportaalissamme tai chatissa. Keskimääräinen vastausaika puheiluihin on yhteistyömme aikana ollut alle 10 sekuntia.

JOBMeal on kiinnostava ja monipuolinen asiakas

”JOBMeal on ollut alusta asti ammatillisesti kiinnostava ja monipuolinen asiakas. Yhteistyö alkoi haastavien migraatioprojektien kanssa ja saimmekin heti autettua asiakasta rakentamaan integraatiot useiden eri järjestelmien välille. Ympäristössä on useita järjestelmiä aina kahvikoneiden huollon ohjauksesta asiakkuuksien hallintaan, tällöin kaiken pitää toimia sujuvasti yhteen” kertoo JOBMealin IT-managerina toimiva Vetonaulan Juuso Eskola.

Tarjoamme Jobmealille täyden kattauksen IT-palveluita

  • Helpdesk ja etätuki
  • Laitepalvelu
  • Live IT -hallinta
  • Tietoturva ja valvonta
  • Microsoft pilvipalvelut
  • Koulutus ja oppiminen
  • Lähituki (onsite)
  • Oma IT-manageri
  • Huollot ja varalaite

Varaa aika ilmaiseen demoon

Sparraamme ja autamme kaikissa IT-asioissa. Varaa tästä sinulle sopiva ajankohta Teams-palaveriin Samu Ahjolinnan kanssa. Kysy esimerkiksi Microsoft-pilven kehittämisestä, migraatiosta, palveluiden käyttöönotoista, laitehankinnoista tai IT-ulkoistuksista.