Petri Asp tuo iloa ja tehoa Vetonaulan myyntitiimiin

Petri Asp Vetonaulan myyntitiimiin

Myynnin unelmatitiimi tuli todeksi kun Petri Asp aloitti Vetonaulan palvelumyynnissä. Tiimikaveri Samun mukaan Petri on iloinen, fiksu ja omaa mahtavan asenteen työhön. Toimivampaa ja toinen toistaan kannustavampaa tiimiä ei voisi edes toivoa.

Petrin koulutaustalta löytyy myyntiin erikoistunut liiketalouden opiskelu. Työhistoriassa Petri on toiminut Helsinki Sales Academyllä New Business Hunterina ja urheiluvälinemyyjänä b2c puolella. Osaaminen kattaa ratkaisumyynnin, myyntiprosessin kehityksen ja laatuvetoisen asiakaskontaktoinnin. Petri viihtyy aidosti keskusteluissa asiakkaan kanssa ja omaa rauhallisen asiakasta kuuntelevan kommunikoinnin. Tämä myös nosti hänet esille muiden laadukkaiden hakijoiden joukosta. Vetonaulan asiakkaan puolelle asettuva työtapa sopii erinomaisesti yhteen Petrin tavoitteiden kanssa, asiakkaalle halutaan tuoda hyötyä jo ensimmäisestä tapaamisesta alkaen.

Petri tuo taloon muiden kovien meriittien lisäksi hienon saavutuksen, taskussa on työpaikkasalibandyn Suomen-mestaruus. Katsotaan mihin urotekoihin Vetonaulassa päästään.

Petri on solahtanut mukaan jengiin erittäin mukavasti, ja huumori on kukkinut jo ensimmäisistä yhteisistä möötteistä alkaen.

Vapaa-ajalla Petriin voi törmätä labradorinnoutajapennun kanssa metsässä, salibandya pelaamassa, penkkiurheilemassa, tai tekemässä kaikkia näitä sekaisin.

Tervetuloa tiimiin Petri!