Junior Data Engineeriksi koulutusohjelman kautta!

Haluatko kehittyä kovan luokan dataosaajaksi ja Power Platform taitajaksi? Tämä on tilaisuutesi vaikka et olisikaan vielä valmis ja sertifioitu dataspesialisti. Meillä kehityksesi on nopeaa osaavan tiimin ja käytännön keissien kautta. Tuemme myös urakehitystäsi ja voit esimerkiksi suorittaa sertifiointeja työnantajan laskuun. Hyppää mukaan modernin IT-ulkoistustalon jengiin.

Junior Data Engineer -roolissa parannat asiakkaidemme toimintaa datan hyödynnyksellä, yksinkertaisilla automatisoinneilla sekä mini apeilla ja työnkuluilla, jotka kytkeytyvät yrityksen tietojärjestelmiin. Esimerkkejä keisseistä: Datan käytettävyyden parantaminen visualisoimalla. Datan kerääminen eri alustoilta ja laitteilta. Datan jalostaminen esimerkiksi yhdistelemällä dataa eri lähteistä. Dataan perustuvat automaattiset toiminnot ja työnkulut.

Tule meille jos tiedät olevasi hiomaton timantti, joka tunnistaa itsensä näistä:

  • Ymmärrät perusasiat tietojen hilloamisesta ja hahmotat kokonaisuuksia tiedonhallinnassa
  • Osaat tai haluat heti oppia Microsoft Power BI perusteet ja datan visualisointi
  • Osaat tai haluat heti oppia Microsoft Power Apps / no code tai low code appeja
  • Osaat tai haluat heti oppia Microsoft Power Automate työnkulkuja

Tämä haku on käynnissä Sarasen Analytics Pro -koulutusohjelman kautta, jolloin ensimmäinen 6 kk sisältää yli 20 päivää tähän tehtävään suunnattuja koulutuksia. Katso lisää hausta ja hae mukaan täältä!

Jos olet jo valmis ammattilainen, voit hakea Data Engineer tehtävään suoraan meille avoimen hakemuksen kautta tästä.

Tule mukaan Vetonaulan kivaan tiimiin

Töitä tehdään uusien teknologioiden, mahtavien asiakkaidemme ja erittäin osaavan mutta rennon tiimin kanssa. Kun jengi on mukavaa, on yhdessä tekeminen kivaa. Työ Vetonaulassa on mielenkiintoista, täynnä mahdollisuuksia ja haastaa eteenpäin urallasi.