Junior Data Engineeriksi Vetonaulaan!

Haluatko kehittyä kovan luokan dataosaajaksi ja Power Platform taitajaksi? Tämä on tilaisuutesi vaikka et olisikaan vielä valmis ja sertifioitu dataspesialisti. Meillä kehityksesi on nopeaa osaavan tiimin ja käytännön keissien kautta. Tuemme myös urakehitystäsi ja voit esimerkiksi suorittaa sertifiointeja työnantajan laskuun. Hyppää mukaan modernin IT-ulkoistustalon jengiin.

Junior Data Engineer -roolissa parannat asiakkaidemme toimintaa datan hyödynnyksellä, yksinkertaisilla automatisoinneilla sekä mini apeilla ja työnkuluilla, jotka kytkeytyvät yrityksen tietojärjestelmiin. Esimerkkejä keisseistä: Datan käytettävyyden parantaminen visualisoimalla. Datan kerääminen eri alustoilta ja laitteilta. Datan jalostaminen esimerkiksi yhdistelemällä dataa eri lähteistä. Dataan perustuvat automaattiset toiminnot ja työnkulut.

Tule meille jos tiedät olevasi hiomaton timantti, joka tunnistaa itsensä näistä:

  • Ymmärrät perusasiat tietojen hilloamisesta ja hahmotat kokonaisuuksia tiedonhallinnassa
  • Osaat tai haluat heti oppia Microsoft Power BI perusteet ja datan visualisointi
  • Osaat tai haluat heti oppia Microsoft Power Apps / no code tai low code appeja
  • Osaat tai haluat heti oppia Microsoft Power Automate työnkulkuja

Tämä haku on nyt käynnissä ja oman tiimin tuen ja perehdytyksen lisäksi Junior vaiheeseen sisältyy Microsoft teknologioiden koulutuspäiviä, oman osaamispolun rakentaminen Vetonaulan IT-kouluttajan kanssa sekä valitun sertifiointipolun ensimmäisen sertifioinnin suorittaminen jo ensimmäisen 6 kk aikana!

Hae mukaan Junior Data Engineer -rooliin tästä

Jos olet jo valmis ammattilainen, voit hakea suoraan Data Engineer -tehtävään samalla lomakkeella.

Tule mukaan Vetonaulan kivaan tiimiin

Töitä tehdään uusien teknologioiden, mahtavien asiakkaidemme ja erittäin osaavan mutta rennon tiimin kanssa. Kun jengi on mukavaa, on yhdessä tekeminen kivaa. Työ Vetonaulassa on mielenkiintoista, täynnä mahdollisuuksia ja haastaa eteenpäin urallasi.