Paikka avoinna: IT Support Specialist

Etsimme nyt joukkoomme IT Support Specialistia. Tehtävä on tavallista Service Desk työtä huomattavasti monipuolisempi ja siinä pääset tekemään asiantuntijatason tehtäviä. Liity Vetonaulan tiimiin, jossa työskentelet rautaisten ammattilaisten rennossa yhteisössä, jossa infra- ja pilviteknologiat ovat arkipäiväisiä työkaluja asiakkaiden palveluiden tuottamisessa.


Vastuut

  • Autat asiakaitamme PC ja MAC tietokoneiden, mobiililaitteiden, ohjelmistojen sekä pilvipalveluiden hyödyntämisessa
  • Löydät vikatilanteen aiheuttajan ja ratkaiset tilanteen etätyökaluilla
  • Vastaat poikkeuksellisen hyvästä asiakaspalvelukokemuksesta

Osaaminen

  • Soveltuva koulutus ja IT-alan työkokemus esim. Service Desk tehtävistä
  • Microsoft 365 ympäristö ja perusosaaminen palvelimista, verkoista ja PowerShellistä
  • Olet luonteva asiakaspalvelija ja nautit siitä että voit auttaa ihmisiä

Service desk on Vetonaulassa arvostettu asiantuntijatyö, jossa toimit todellisena arjen sankarina. Autat asiakkaita digivälinein ja joskus paikan päällä ja viihdyt vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on oma asiakastiimi, josta löytyy huimasti osaamista ja kokemusta asiakkaasta ja tekniikasta. Tehtävässä auttaa myös jatkuvasti kehittyvät työkalut, kuten asiakkaan IT:n kokonaistilanteen reaaliaikaisesti kertova Vetonaula Live portaali.

Service deskin asiantuntijoillamme on laaja-alainen IT-infran perusosaaminen työasemista mobiililaitteisiin, vahva Microsoft 365 osaaminen sekä perusosaaminen palvelimista, verkoista ja PowerShellistä. Tehtävä on tavallista Service Desk työtä huomattavasti monipuolisempi, ja siinä pääset tekemään asiantuntijatason tehtäviä. Service deskissä työskennellessäsi voit myös saada vastuullesi erikoisosaamisalueen joka toimii myös näyttönä urapolullasi Vetonaulassa. Voit myös osoittaa osaamistasi suorittamalla esim. Microsoft sertifiointeja.

Service Deskiin hakevilla on usein esim. insinöörin (AMK) tai datanomin koulutausta ja vähintään 3 vuotta alan työkokemusta. Kielitaitona suomi ja englanti sujuvasti ja muista plussaa.


Tarjoamme

  • Vakituisen työpaikan, jossa kehityt uusimman teknologian mukana
  • Mukavan ja osaavan tiimin jossa avautuu uusia tehtäviä osaamistason kehittyessä
  • Motivoivat työsuhde-edut

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kehittyä ammatissasi modernissa ja jatkuvasti eteenpäin menevässä talossa, jossa ympärilläsi on lahjakkaita tyyppejä, mieletön määrä osaamista ja hyvä meininki. Haluamme juuri sinut, koska arvostamme aktiivista otetta, rautaista asiakaspalvelutaitoa, töiden loppuun saattamista, ja hyvää huumorintajua tiukassakin paikassa.

Hae rohkeasti mukaan hyvään tiimiin!

Hakeminen on helppoa ja vahvistamme että olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessissamme.

Hae mukaan tästä!


Tutustu rekry-sivuun ja katso muut ilmoitukset