IT-palvelumyyjäksi aallonharjalle!

Digikeinot taitava myyntitykki saa paikan

Avoinna aitiopaikka IT-alan palvelumyynnissä. IT-palvelumyyjän työ Vetonaulassa avaa polun tulevaisuudellesi IT-alalla. Saat koulutuksen työhön, loistavat palvelutuotteet ja rautaisen osaamisen omaavan taustatiimin varmistamaan työn sujuvuuden.

Rooliisi kuuluu myyntiputken täyttäminen digikeinoja kaihtamatta. Saat virtaa uusien ihmisten tapaamisesta ja nautit mahdollisuuksista päästä mukaan kehittämään yritysten toimintaa. Viihdyt myös puhelimessa, ja saat keskusteluyhteyden auki jo ensimmäisellä puhelulla. Arvostat kaikkia asiakkaitasi, etkä ujostele isoakaan dirikkaa. Viet avaamiasi keskusteluja eteenpäin tehokkaasti ja maaliin asti.

Tekniikan luonnonlapsi

Ymmärrät luontaisesti tekniikkaa, ja nautit siitä kun pääset auttamaan ihmisiä sen hyödynnyksessä. Kun törmäät uuteen digipalveluun tai appiin, voisit 15 minuutin päästä jo opettaa sen käyttöä muille. Osaat myös hyödyntää omassa työssäsi digityökaluja, ja polkaiset uuden työkalun käyttöösi käden käänteessä kun sellaista tarvitaan.

Repussa vain asiakkaan hyötyä, sitä on kiva myydä!

Saat aina valita asiakkaalle parhaimman vaihtoehdon, sillä palvelumallissamme olemme asiakkaan tärkeä kumppani. Myyt asiakkaan hyötyä, avaat keskustelua parhaasta mahdollisesta IT-ympäristöstä. Työkaluina sinulla on valmiiksi tuotteistettuja palveluita, joiden toteutuksesta vastaa erittäin kokenut ja osaava tiimi. Voit aina luottaa siihen että lupauksesi lunastetaan.

Kaverista vauhtia

Tällä hetkellä myynnissämme on henkilöitä vain yksi, mutta sitäkin mahtavampi tyyppi Petri Asp. Petri jo odottaa uutta tiimikaveria, ja myötäsi syntyvä uusi tiimi tulee olemaan paljon enemmän kuin yksi plus yksi. Kaksi itsenäistä myynnin virtuoosia, jotka pystyvät tsemppaamaan ja tukemaan toisiaan ja kehittämään toimintaansa digikeinoin. Tämä tiimi tulee tekemään hurjaa jälkeä.

Mukana kehittämässä myyntiä

Myynnin ja markkinoinnin vanhat roolit menevät iloisesti sekaisin kun myyntiä kehitetään digivälinein ja avoimin mielin. Myynnin keinot eivät ole kenenkään käskemät, olet mukana kehittämässä uusia tapoja uusien keskustelujen avaamiseksi. Kapean toteutusroolin sijaan myös suunnittelet, toteutat, mittaat ja ohjaat myynnin kehittymistä. Huikea mahdollisuus päästä kehittämään ja kehittymään!

Vakituinen työ, varma palkka ja hyvät edut

Haluamme sinut meille vakituiseen työsuhteeseeen, kehittymään yhdessä meidän kanssa ja pitämään samalla hauskaa. Maksamme hyvän peruspalkan ja myynteihin perustuvaa bonusta ja lisäksi pääset nauttimaan kattavasta paketista työhyvinvointia monipuolisten etujen ja rennon työilmapiirin muodossa.

Toivomme että:

  • sinulla on jo näyttöä siitä että myyntityö on sinun juttusi
  • olet syntynyt digilusikka suussa, tekniikka on sinulle kivaa ja helppoa
  • olet energinen, saat asiat etenemään ja viet ne loppuun asti
  • olet positiivinen etkä pelkää jakaa sitä myös ympärillesi
  • sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus

Olemme etsineet juuri sinua, joten hae heti mukaan jengiin!

Hae rohkeasti mukaan hyvään tiimiin!

Hakeminen kyselylomakkeellamme on helppoa. Vahvistamme että olemme vastaanottaneet hakemuksesi ja otamme sinuun yhteyttä parin päivän sisään.

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rekrytointiprosessissamme.

Hae mukaan tästä!


Tutustu rekry-sivuun ja katso muut ilmoitukset