Paikka avoinna: Account Manager / IT-manageri

IT -alan mielenkiintoisin tehtävä on Vetonaulan IT-manageri

IT-managerin rooli on hieman perinteistä Account Manageria teknisempi ja Vetonaulan palvelumallissa erittäin tärkeä. Asiakkaalle nimetty IT-manageri vastaa oikean palvelukokonaisuuden muodostamisesta asiakkaan tarpeisiin, sekä valvoo palvelun toteutumista ja jatkuvaa kehitystä. IT-manageri on asiakkaan luottohenkilö, konsultoi ja auttaa arjessa. Tehtävä on erittäin mielenkiintoinen ja palkitsee asiakkaan IT:n hyvää hoitamista hyvällä fiiliksellä ja palkanlisällä.


Vastuut

  • Vastaat asiakassuhteesta ja toimit tulkkina asiakkaan ja tekniikan välillä
  • Olet vastuussa omien asiakkaiden IT-ympäristöjen hallinnoinnista ja kehittämisestä
  • Vastaat itsenäisesti asiakkaiden IT-projektien läpivienneistä

Osaaminen

  • Alalle soveltuva koulutus ja IT-alan työkokemus
  • Osaat tuottaa asiakkaillesi hyötyä valitsemalla heille parhaat pilvipalvelut, ohjelmistot ja laitteet
  • Arvostamme osaamista pilvipalveluista ja olet innostunut suorittamaan esimerkiksi Microsoftin sertifiointeja

Konsultoit ja projektoit

IT-manageri on erittäin monipuolinen rooli, ja tässä tehtävässä pääsetkin hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Olet asiakasmanageri ja viihdyt asiakastyössä. Konsultoit asiakasta teknisissä tarpeissa ja ymmärrät myös liiketoiminnan kieltä. Olet projektipäällikkö, joka pitää langat näpeissään ja vie muutosprojektit laadukkaasti maaliin.

Tekniikan luonnonlapsi

Ymmärrät luontaisesti tekniikkaa, ja nautit siitä kun pääset auttamaan ihmisiä sen hyödynnyksessä. Kun törmäät uuteen digipalveluun tai appiin, voisit 15 minuutin päästä jo opettaa sen käyttöä muille. Osaat myös hyödyntää omassa työssäsi digityökaluja, ja polkaiset uuden työkalun käyttöösi käden käänteessä kun sellaista tarvitaan.

Positiivista energiaa asiakkuudenhoitoon

Sinulla on jo näyttöä siitä että asiakkuudenhoito on sinun juttusi. Olet energinen, saat asiat etenemään ja viet ne loppuun asti. Olet positiivinen etkä pelkää jakaa sitä myös ympärillesi.

Tule mukaan rakentamaan uusia menestystarinoita

Pääset mukaan meidän Customer success & Sales -tiimiin! Tämä joukko on kotonaan kaikissa sosiaalisissa tilanteissa ja ammentaa iloa asiakkaiden kanssa tekemisestä, eikä jätä kiveä kääntämättä jotta asiakkaan etu toteutuu. Tervetuloa viihtymään ja polkaisemaan omalla tekemiselläsi uusia asiakkaiden menestystarinoita käyntiin! Hae heti mukaan jengiin.

Lupaukset lunastetaan

Olemme asiakkaan tärkeä kumppani ja saat aina valita asiakkaalle parhaimman vaihtoehdon. Tuotat asiakkaan hyötyä. Työkaluina sinulla on valmiiksi tuotteistettuja palveluita, joiden toteutuksesta vastaa erittäin kokenut ja osaava tiimi. Voit aina luottaa siihen, että lupauksesi lunastetaan.


Tarjoamme

  • Vakituisen työpaikan, jossa kehityt uusimman teknologian mukana
  • Mukavan ja osaavan tiimin
  • Motivoivat työsuhde-edut

Vakituinen työ ja hyvät edut

Haluamme sinut meille vakituiseen työsuhteeseeen, kehittymään yhdessä meidän kanssa ja pitämään samalla hauskaa. Pääset myös nauttimaan kattavasta paketista työhyvinvointia monipuolisten etujen ja rennon työilmapiirin muodossa. Tule mukaan hyvään tiimiin.

Olemme etsineet juuri sinua, joten hae heti mukaan jengiin!

Hakuaika päättyy 6.5. Hakeminen on helppoa, hae heti mukaan.

Hae mukaan tästä!


Tutustu rekry-sivuun ja katso muut ilmoitukset