Myyntipäällikkö

Tehtävässä vastuullesi kuuluu IT-palveluratkaisujen myynti pk-sektorin asiakkaille. Tarjoamme ratkaisumme modernina palveluna eli IT as a Service -mallilla. Palvelumme ovat valmiiksi paketoituja ja hinnoiteltu käyttäjäkohtaisesti. Asiakas voi ottaa palvelut käyttöön ilman pitkiä ja työläitä sopimusneuvotteluita ja pitkiä sitoumuksia. Lue lisää https://www.vetonaula.fi/it-palvelut/.

Tehtävä sopii hyvin uran alkuvaiheessa olevalle henkilölle, sillä saat koulutuksen työhön, loistavat palvelutuotteet ja rautaisen osaamisen omaavan taustatiimin varmistamaan työn sujuvuuden.

Odotamme Sinulta

  • Vahvaa kiinnostusta IT-alaan ja uusiin teknologioihin
  • Kaupallista tai IT-alan koulutusta
  • Aktiivista ja itsenäisestä asennetta sekä halua tarjota pitkäaikaisia ratkaisuja asiakkaillemme
  • Halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan

Tarjoamme Sinulle

Henkilöstöetuina nautit mm. lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedusta sekä erittäin kattavasta työterveyshuollosta, johon sisältyy jopa hammashuolto. Uskomme myös, että hyvällä fiiliksellä oleva työntekijä on tuottavin, joten panostamme työhyvinvointiin huolehtimalla työolosuhteista ja ilmapiiristä.

Vetonaula on kasvava yritys, jossa pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja voit edetä urallasi monipuolisesti esimerkiksi myynti, koulutus, konsultointi tai teknisiin tehtäviin. Tarjoamme sinulle huolellisen perehdytyksen ja täyden tukemme. Tule mukaan Vetonaulan hyvähenkiseen tiimiin jossa töitä tehdään rennosti mutta vahvalla osaamisella.

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, IT Talent Acquisition, puh. 040 869 0180 tai sähköpostitse osoitteessa ville.saviluoto@barona.fi.

Voit hakea paikkaa Baronan sivuilla olevasta ilmoituksesta.

Tervetuloa tiimiin!