Juho Maunu aloittaa IT-managerina

Vetonaulan palvelumallissa IT-managerin rooli on erittäin tärkeä. Asiakkaalle nimetty IT-manageri vastaa oikean palvelukokonaisuuden muodostamisesta asiakkaan tarpeisiin, sekä valvoo palvelun toteutumista ja jatkuvaa kehitystä. IT-manageri on asiakkaan luottomies, konsultoi ja auttaa arjessa.

Juho on taustaltaan tuotantotalouden insinööri, suuntautumisena ICT-liiketoiminta. Opiskelu sisälsi myös kansainvälistä liiketoimintaa Venäjällä, vaihto-opiskelijana Peter the Great St. Petersburg Polytechnic Universityssä. Opinnäytetyön aiheena on IT-palvelun asiakaskokemus ja puitteena Vetonaulan IT-palvelutuotanto.

Teknisen ja liiketoimintaosaamisen lisäksi Juholla on kokemusta asiakaskeskeisistä projekteista. Juho on ollut mukana esim. IT-palvelunhallinnan kehitysprojektissa Koneelle ja liiketoiminnan ja parhaiden käytäntöjen kehittämisessä Startup -yrityksille Hardgamma Venturesillä Puolassa.

Juho aloitti Vetonaulassa keväällä 2018 projektiroolissa, jossa tehtävänä oli tikettidatan analysointi, työsuoritteiden kategorisoinnin analysointi ja kehitys teoreettisia malleja (ITIL, ISO 20000, Lean, Agile) hyödyntäen, sekä edellisten raportoinnin kehittäminen. Projekti liittyy Vetonaulan palveluympäristön prosessoinnin ja automatisoinnin kehitykseen, missä maalina on työn tehostaminen ja asiakaskokemuksen parantaminen. Tämä projekti oli myös erinomainen oppimispolku asiakkaiden palvelutarpeen ymmärrykseen ja Vetonaulan palveluympäristön toimintaan ja edelleen IT-managerin tehtävään.

Juho tuo Vetonaulan tiimiin tuoretta taitoa ja näkemystä, auttaen meitä kehittämään edelleen asiakkaidemme IT-hyödynnystä ja parantamaan asiakaskokemusta.

Tervetuloa taloon Juho!