Joakim Laine tuo Vetonaulaan tietoa, taitoa ja asiantuntemusta

Vetonaulan IT-managerin tehtävä ei ole helpoimmasta päästä. Pitää olla teknisesti lahjakas IT generalisti, jotta näkee ja ymmärtää kokonaisuuksia ja voi auttaa asiakasta valitsemaan oikeat työkalut menestykseen. Pitää pystyä projektoimaan muutoksia ja viemään ne projektipäällikkönä läpi. Pitää olla visioimassa, mutta myös kädet savessa toteuttamassa palvelua, elää asiakkaan arkea.

Kokeneena asiantuntijana, konsulttina ja palvelu- ja asiakasvastaavana Joakim Laine täyttää nämä saappaat erinomaisesti. Joakimilla on pitkä kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä yrityksistä ja työhistoria sisältää lähes kaikentasoiset tekniset kehitys ja ylläpitotehtävät yksittäisen teknologian tasolta aina liiketoiminnan tasolle. Vastuulla on ollut esimerkiksi kokonaisarkkitehtuurin kehittäminen, elinkaaripalvelut, muutosten läpivienti organisaatiossa, kouluttaminen ja valmentaminen.

Kokemus IT-hankintojen kilpailutuksesta sekä toimittajan että asiakkaan roolissa auttaa Vetonaulan palveluiden ostopolun kehittämisessä. Myös pre-sales rooli on luontainen ja tuo rooli onkin Vetonaulan palvelumallissa tärkeä, asiakkaalle voidaan tuottaa hyötyä jo ensimmäisestä kohtaamisesta alkaen.

Kokemuksellaan suurista yrityksistä Joakim täydentää Vetonaulan osaamista erilaisten organisaatioiden toimintatapojen osalta ja tulee tukemaan laajojen ympäristöjen palveluiden määrittelyssä ja laatusertifiointejen polulla vaikkapa tietoturvan osalta. Kattavan osaamistaustan avulla Joakim pystyy toimimaan monipuolisesti myös konsultin roolissa.

Työurallaan Joakim on edustanut esimerkiksi seuraavia yrityksiä: Kesko, Helsingin Yliopisto, Tieto ja Amiedu. Tehtävänimikkeinä on ollut mm. IT Manager, Service Manager, IT palvelupäällikkö, Järjestelmäsuunnittelija ja Arkkitehti.

Parasta rekrytointivaiheessa oli tunne että jaamme Joakimin kanssa saman vision; haluamme tuottaa ja kehittää asiakkaille huippuluokan IT palveluita ja loistavaa asiakaskokemusta. Hienoa saada Joakim mukaan tiimiin.

Vapaa-ajalla sydäntä lähellä on ulkoilu, luonto, veneily, pyöräily, uinti ja valokuvaus.

Tervetuloa taloon Joakim!