IT-palvelumyyjä – Junior IT Manager

Avoinna aitiopaikka IT-alan palvelumyynnissä. IT-managerin työ avaa polun tulevaisuudellesi IT-alalla. Saat koulutuksen työhön, loistavat palvelutuotteet ja rautaisen osaamisen omaavan taustatiimin varmistamaan työn sujuvuuden. Sinulla on joko IT- tai myyntialan koulutus ja olet luontaisesti kiinnostunut uudesta teknologiasta. Tärkein ominaisuus tehtävässä menestymiseen on kuitenkin oikea asenne.

IT-alan mielenkiintoisin tehtävä on Vetonaulan IT-manageri

IT-managerina toimit asiakkaan luottonaisena tai luottomiehenä. Kontaktoit potentiaalisia asiakkaita, käyt yrityksissä keskustelemassa IT-palveluista ja autat valitsemaan yritykselle parhaiten sopivan IT-palvelun. Pidät yllä aktiivista suhdetta asiakkaittesi yhteyshenkilöihin ja varmistat että palvelu toimii toivotusti. Teknisen tuen hoitaa osaava ja nopeasti palveleva Service Desk -tiimimme. Tehtäväsi on erittäin mielenkiintoinen ja palkitsee asiakkaan IT:n hyvää hoitamista hyvällä fiiliksellä ja palkanlisällä.

Myyt modernia kuukausitilausta!

Myyt valmiita, selkeitä ja tuotteistettuja palveluita kuukausitilauksena. Saat valmiin myyntialueen / kontaktilistan, jonka läpikäymisessä etenet ja raportoit itsenäisesti. Pääset nopeasti alkuun!

Vakituinen työ ja varma palkka provisiolisällä

Saat sekä pohjapalkan että manageroinnissasi oleviin asiakkaisiin perustuvan jatkuvan provision. Palkkamalli kannustaa pitämään asiakkaat tyytyväisinä ja palkitsee sinut, kun siinä onnistut.

Meillä työntekijöistä huolehditaan

Henkilöstöetuina nautit mm. lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedusta sekä erittäin kattavasta työterveyshuollosta, johon sisältyy jopa hammashuolto. Uskomme myös, että hyvällä fiiliksellä oleva työntekijä on tuottavin, joten panostamme työhyvinvointiin huolehtimalla työolosuhteista ja ilmapiiristä.

Ura auki

Tule mukaan Vetonaulan hyvähenkiseen tiimiin, jossa töitä tehdään rennosti mutta vahvalla osaamisella. Vetonaula on kasvava yritys, jossa pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja voit edetä urallasi monipuolisesti esimerkiksi myynti, koulutus, konsultointi tai teknisiin tehtäviin. Tarjoamme sinulle huolellisen perehdytyksen ja täyden tukemme.

Odotamme sinulta

Soveltuva IT- tai myyntialan koulutus (esim. AMK insinööri), B-ajokortti, puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia, sinulla on motivoitunut ja innostunut asenne ja halu kehittyä IT-alan ammattilaiseksi jollet sellainen jo ole.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja hae heti

Lähetä hakemuksesi 10.4. mennessä. Jätä hakemus heti, niin voimme edetä kanssasi jo nopeammin.

Yhteyshenkilö, lisätiedot: Tomi Lehto 010-8418414

hakemukset: rekry@vetonaula.fi