Antti Niemimaa aloittaa Junior IT-managerina Customer Success & Sales -tiimissä

Antti Niemimaa aloittaa Vetonaulassa

Vetonaulan palvelumallissa IT-managerin rooli on erittäin tärkeä. Asiakkaalle nimetty IT-manageri vastaa oikean palvelukokonaisuuden muodostamisesta asiakkaan tarpeisiin, sekä valvoo palvelun toteutumista ja jatkuvaa kehitystä. IT-manageri on asiakkaan luottohenkilö, konsultoi ja auttaa arjessa.

Junior IT-managerin roolissa kehitytään IT-manageriksi tehden samoja tehtäviä, mutta aluksi kokeneemman managerin työparina.

Antti Niemimaa tulee Junior IT-managerin tehtävään mainiolla pohjalla, hallussa on sopiva sekoitus käytännön IT-osaamista, Microsoft teknologiaa sekä asiakaspalvelutaitoa.

Antti on toiminut IT-alalla järjestelmäasiantuntijan ja lähitukiasiantuntijan rooleissa esim. SwanIT ja Studentwork Groupin palveluksessa. IT-tradenomiopinnoissa painopiste oli tietoturvassa.

Ennen IT-alalle siirtymistä Antti on kerännyt laajasti kokemusta turvallisuusalalta, esimerkiksi vartiointi- ja esimiestehtävistä, mikä on kehittänyt Antin asiakaspalveluosaamista ja paineensietokykyä.

Antti on aloitettuaan osoittanut olevansa luonteva niin ihmisten kuin teknologian kanssa, joten asiakkaamme ovat saaneet hyödykseen arvokkaan assetin. Ja Vetonaulan tiimi mukavan uuden työkaverin.

Vapaa-ajalla Anttiin törmää todennäköisimmin kuntosalilla, tavoitteellisen harjoittelun parissa. Virtuaalista tapaamista tietokonepelien yhteydessä ei voida myöskään poissulkea.

Vetonaulan tiimi toivottaa Antin lämpimästi tervetulleeksi!