Vetonaula = IT palveluna

IT as a service. IT-palvelutalo Vetonaula tuottaa yritykselle helppokäyttöisen tietotekniikan kokonaisuuden. Toimimme kuin oma IT-osastosi. Valitsemme kokonaisuuteen yrityksen liiketoimintaa tukevat palvelut, ohjelmat ja laitteet. Vastaamme palvelun toiminnasta ja tuesta käyttäjille.

Luottamuksen arvoinen IT-kumppani

Fläppitaulullamme kohtaavat yritysten todelliset tarpeet ja niiden tekniset ratkaisumahdollisuudet. Toteutamme yritykselle järkevimmän ratkaisun. Tästä seurauksena asiakkuutemme ovat pitkäaikaisia, vanhimmissa yhteistyö on jatkunut jo yli kymmenen vuotta.

Kotimainen palvelinsali, globaalit pilvipalvelut ja paikallinen tuki

Palveluiden toteutuksissa voimme hyödyntää sekä oman konesalimme että pilvipalveluiden tuomat edut tietoturvallisesti. Palveluiden toiminnasta ja käyttäjien tuesta vastaa oma tukipalvelumme.

Yrityksen historia

15 vuodessa Vetonaula Oy on kulkenut laiteosaajasta palveluosaajaksi ja julkisesta pk-sektoriin. PC- ja palvelinosaaminen antoi perustan ylläpitopalveluiden kehitykseen. Kokemus pk-yritysten tarpeista mahdollisti palveluiden asiakaslähtöisen tuotteistuksen.

Liikevaihto ja kehitysnäkymä

liikevaihto_

Palvelumarkkinassa on tilaa pienelle, mutta korkean osaamisprofiilin omaavalle vastuulliselle toimijalle. Pidämme asiakkaistamme huolta pitkäjänteisesti. Tavoitteenamme on tasainen, rauhallinen kasvu. Yrityksen luottoluokitus on AAA.

Suomen vahvimmat platina 2012-2015       aaa

Palveluksessasi suomalainen IT as a service – talo. Ota yhteyttä, osaavan kumppanin avulla IT on täyttä hyötyä!

Tomi Lehto, toimitusjohtaja
010 841 8414 / tomi.lehto@vetonaula.fi