Vetonaula Huuhkajien mukana Palloliiton IT-kumppanina

 

Vetonaula jatkaa Huuhkajien ja Palloliiton kumppanina

Palloliitto on valinnut Vetonaulan tuottamaan IT-palvelukokonaisuuttaan uudelle kaudelle.  Erittäin toimiva ja hyvähenkinen yhteistyö saa jatkoa Palloliiton ja Vetonaulan välillä.

Vetonaula vastaa Palloliiton IT-infrapalveluiden tuottamisesta kokonaisuudessaan. Palloliiton uusi palvelukokonaisuus tuotetaan modernilla All Cloud -mallilla, jossa Palloliitto pääsee hyödyntämään parhaita pilvipohjaisia ohjelmia, varmatoimisia yritystason kannettavia ja ihmisläheistä IT-tukea. Koko järjestelmän toiminnasta vastaa Vetonaula.  Laadun varmistamiseksi Vetonaula tuottaa itse myös Servicedesk -palvelun, johon voi yhden luukun periaatteen mukaisesti olla yhteydessä kaikissa IT-asioissa.

Vetonaula Huuhkajien mukana

Vetonaula seuraa Huuhkajia yhteistyökumppanina tällä kaudella tiiviisti, ja nähdäänpä Vetonaulan mainoksiakin stadioneilla. Teemana meillä on oman toimintamme ydin, IT palveluna, sekä #tylsäIT käsitteemme, jota on pyritty avaamaan muutamassa kirjoituksessa aiemmin. Lue lisää vaikka Twitteristä:

Vaikka karsintatilanne ei valoisa olekaan, jalkapallon taika tekee jokaisesta yksittäisestä ottelusta odotuksen arvoisen. Vetonaula toivottaa Huuhkajille peli-iloa ja onnistumisten hetkiä kesän peleihin!

Huuhkajien edesottamuksia ja tulevia tapahtumia voit seurata seuraavista pöllökanavista:

https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/miehet

https://twitter.com/huuhkajat

Suomen palloliitto Huuhkajat

Share on LinkedIn