Nanoteknologian uranuurtaja Picosun Oy luottaa Vetonaulan IT-palveluihin

Nanoteknologian uranuurtaja luottaa Vetonaulan IT-palveluihin. Tuotannon vaatimukset suunnitteluohjelmistojen ja laitteiden jatkuvasta käytettävyydestä ovat ratkaisun keskiössä.

picosun-logo-tp

Picosun on johtava atomikerroskasvatus-järjestelmien valmistaja. Picosun kehittää ja valmistaa ALD -reaktoreita mikro- ja nanoteknologian sovelluksiin. Picosunilla on maailmanlaajuinen myynti- ja huoltoverkko. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoon Otaniemessä, tuotanto Kirkkonummella, ja Pohjois-Amerikan päämaja Detroitissa, Michiganin osavaltiossa USA:ssa. Picosunin SUNALETM ALD -laitteistoja on myyty johtaviin yliopistoihin, sekä yritysten tuotekehitys- ja tuotantotarkoituksiin eri puolille Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa ja Aasiaa. www.picosun.com

Suositus

”Meillä tehdään vaativaa teknistä suunnittelua ja meille on oleellista että suunnittelijoiden laitteet pysyvät aina toimintakunnossa. Tärkeää palvelussamme ovat myös tietoturvallinen kotimainen palvelinsali ja asiantuntemus tietoyhteyksissä. Saamme lisää kapasiteettia tarpeiden kasvaessa ja Vetonaulan Helpdesk vastaa kaikista IT-asioistamme. Yhteistyö Vetonaulan kanssa toimii hyvin.” – Juhana Kostamo, Picosun Oy

Vetonaula on Picosunin ulkoistettu IT-osasto, joka tuottaa Picosunin tarpeisiin perustuvaa IT-palvelua. Palveluun sisältyy käyttöpalvelut, monipuolinen kotimainen palvelinkokonaisuus, työasematuki sekä helpdesk-palvelut. Tuotannon vaatimukset suunnitteluohjelmistojen ja laitteiden jatkuvasta käytettävyydestä ovat ratkaisun keskiössä.

Käytössä olevat palvelut:

 • Helpdesk- ja tukipalvelut
 • Paikallisen palvelimen tuki ja ylläpito
  • Virtualisoitu palvelinympäristö
  • Exchange sähköpostit
  • RDS (Terminal Server)
  • Solidworks PDM Vault palvelin ja sen varmistus
 • Verkon ja palomuurin ylläpito
 • Internetvarmistus

Asiakaskohtaiset ratkaisut:

 • Verkkoyhteydet usean toimipisteen välillä
 • Paikallisen palvelimen virtualisointi ja tiedostojen synkronointi konesaliin
 • Monipuoliset etäratkaisut (vpn, rds)
Share on LinkedIn