Suomen Palloliitto: Helppokäyttöinen ja luotettava tietotekniikkaratkaisu pitkällä elinkaarella

Vetonaulan tavoite on tuottaa Palloliitolle helppokäyttöinen ja luotettava tietotekniikkaratkaisu pitkällä käyttöelinkaarella.

Suomen Palloliitto saa toimivan kokonaisratkaisun, joka sisältää työasemat, palvelinratkaisut, Office 365 viestintäpalvelun ja käyttäjätuen henkilöstölle.
Vetonaula tuottaa Palloliitolle toimivan kokonaisratkaisun, joka sisältää työasemat, palvelinratkaisut, Office 365 viestintäpalvelun ja koko Palloliiton henkilöstön käytettävissä olevan käyttäjätuen.

”Valintaan vaikutti tuore palvelumalli, jossa pääsemme hyödyntämään Office 365 palveluita osana toimivaa palvelukokonaisuutta. Muita valintakriteereitä oli toimittajan referenssiasiakkaiden tyytyväisyys ja järjestelmän kokonaiskustannukset”, kommentoi Palloliiton kehitysjohtaja Katriina Elovirta.

”Palloliitto osuu hyvin asiakasprofiiliimme ja olemme iloisia päästessämme mukaan tekemään kaiken mitä IT:n piirissä voi suomalaisen jalkapalloilun eteen tehdä”, sanoo IT-palvelutalo Vetonaulan toimitusjohtaja Tomi Lehto.

Tavoitteena Vetonaulalla on tuottaa Palloliitolle helppokäyttöinen ja luotettava tietotekniikkaratkaisu pitkällä käyttöelinkaarella. Tämä saavutetaan modernisoimalla laiteympäristöä, hybrid cloud – palvelutoteutuksella, eli yhdistelemällä eri palvelutuotantomalleja ja tarjoamalla ihmisystävällistä tukipalvelua.

Sopivan palvelukokonaisuuden määrityksessä asiakkaalle kerrotaan mitä eri teknologiat mahdollistavat ja mitkä ovat niiden toteutusvaihtoehdot kustannuksineen.

”Näin pääsemme teknologiaesittelystä selkeään toimintojen ja kustannusten arviointiin, ja lopputulos on asiakkaan kannalta paras”, kuvailee Lehto Vetonaulan toimintatapaa.

Suomen Palloliitto

Suomen Palloliitto ry – Finlands Bollförbund rf on perustettu 1907. Suomen Palloliitto on jalkapallon erikoisliitto, joka Kansainvälisen Jalkapalloliiton FIFA:n jäsenenä vastaa maamme kaikesta jalkapallotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Työtä tehdään kasvatus- ja harrastustoiminnan että kilpa- ja huippu-urheilun parissa ihmis- ja asiakaskeskeisestä lähtökohdasta. Lähde: Palloliiton kotisivut

Käytössä olevat palvelut

  • Helpdesk- ja tukipalvelut n. 80 henkeä
  • Microsoft Office 365 palvelut n. 180 tiliä
  • Virtuaalipalvelimet Vetonaulan palvelinsalista
  • Paikallisen palvelimen tuki, ylläpito ja varmistus
  • Työasemien tiedostojen automaattinen varmistus
  • Verkon ja palomuurin ylläpito
Share on LinkedIn